Čitaj mi

PODELJENI NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI DECI KORISNIKA NARODNE KUHINJE

Član Gradskog veća za socijalnu i dečju zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić posetio je objekat Narodne kuhinje u Futoškoj ulici i tom prilikom podelio novogodišnje paketiće deci korisnika Narodne kuhinje.

- Tradicionalno, i ove godine u okviru akcije „Jedan paketić - mnogo lјubavi“  Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu je obezbedila paketiće za decu korisnika Narodne kuhinje. Grad Novi Sad vodi odgovornu socijalnu politiku i iz budžeta izdvaja sredstva za brojne programe socijalne zaštite koji imaju za cilј ublažavanje siromaštva- rekao je Tihomir Nikolić i dodao da je u objektima Narodne kuhinje podelјeno ukupno 150 novogodišnjih paketića.

Sekretar Crvenog krsta Dragan Lazić je rekao da akcija „Jedan paketić-mnogo lјubavi“ traje dugi niz godina s cilјem da se pomogne socijalno ugroženim kategorijama stanovnišva.

-Ovom akcijom nastojimo da našim najmlađim sugrađanima ulepšamo predstojeće praznike. U tome uspevamo zahvalјujući kontinuiranoj podršci Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu kao i mnogobrojnim donatorima koji na ovaj način pokazuju svoju plemenitost, solidarnost i humanost- rekao je Dragan Lazić.

Novi Sad, 28. decembar 2016. godine