Čitaj mi

OBARANJE GINISOVOG REKORDA U BROJU LJUDI KOJI ISTOVREMENO SVIRAJU JEDAN KLAVIR

Petak, 20. septembar 2019. godine
21.00 čas
Gradska kuća, Svečana sala
Trg slobode br. 1

Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovaće događaju, u Svečanoj sali Gradske kuće gde će 23 učenika i profesora Muzičke škole „Isidoj Bajić“ pokušati da obore Ginisov rekord u broju lјudi koji istovremeno sviraju jedan klavir. Oni će, tom prilikom izvesti kompoziciju pod nazivom „Zora“ koju je komponovao bivši učenik muzičke škole „Isidor Bajić“, a sada student Akademije umetnosti u Novom Sad, Ivan Marković.

Događaj organizuje Omladinska prestonica Evrope Novi Sad. Praćenje obaranja Ginisovog rekorda biće omogućeno i preko led ekrana na Trgu slobode, a uoči događaja učenici muzičke škole izvešće javni čas, na četiri lokacije u gradu, i to: ispred Gradske biblioteke, u Katoličkoj porti, pored kafea ‘Trčike“ i ispred Srpskog narodnog pozorišta.

NAPOMENA: Izjave za medije su predviđene nakon obaranja Ginisovog rekorda. Prisustvo predstavnika sredstava javnog informisanja moguće je uz akreditaciju. Formular za akreditaciju se nalazi na linku https://forms.gle/VSjGje5pkBgNSfSe9, a rok je 19. septembar do 17.00 časova.

Novi Sad, 19. septembar 2019. godine