Čitaj mi

OBELEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA MLADIH

Petak , 12. avgust 2011. godine
13.00 časova
Trg slobode
Novi Sad

Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić prisustvovaće obeležavanju Međunarodnog dana mladih na Trgu slobode na kojem će uz muziku i performanse biti predstavljen rad omladinskih organizacija i grupa.
Pored ulične akcije Kancelarija za mlade će obeležiti Međunarodni dan mladih raspisivanjem Konkursa za dodelu sredstava putem dotacija iz budžeta Grada Novog Sada za realizaciju projekata iz oblasti politike za mlade od značaja za Grad Novi Sad. Sredstva će biti dodeljena udruženjima građana iz Novog Sada koja budu konkurisala sa najboljim projektima iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja, zdravlja, kulture, slobodnog vremena, bezbednosti, aktivnog uključivanja mladih u društvo, volonterskog rada, mobilnosti i informisanja mladih, zaštite životne sredine, kao i socijalne politike prema mladima.
U okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih predviđen je i sportski maraton koji će se odvijati na Štrandu 12. i 13. avgusta od 8 časova na kom će biti predstavljena četiri sporta, a biće održano Prvenstvo Vojvodine u odbojci na pesku.

Novi Sad, 11. avgust 2011. godine