Čitaj mi

ISPRAĆAJ DECE NA LETOVANJE

Član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić i pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović ispratili su 47 dece iz socijalno ugroženih porodica na letovanje u odmaralište Crvenog krsta u Baošiće u Crnoj Gori.

-Ovo je značajna programska aktivnost koju Grad Novi Sad podržava i pomaže već desetu godinu. Bitno je istaći da su u pitanju najmlađi korisnici, deca iz osnovnih škola kojima  je najpotrebnija preventivna zaštita i oporavak na moru. Oni su ujedno i najbolјi učenici što predstavlјa i nagradu za odličan uspeh u školi koja će ih stimulisati i podstaći da tako nastave i tokom dalјeg školovanja- rekao je Tihomir Nikolić i poželeo deci srećan put i ugodan boravak na letovanju.

Prema rečima pomoćnika gradonačelnika Novog Sada Aleksandra Petrovića Grad Novi Sad kontinuirano i više nego prihvatlјivo sprovodi jednaku socijalnu politiku za sve građane Novog Sada, bez obzira na poreklo i socijalni status što samo govori o tome da je reč o ozbilјnoj socijalnoj politici koji vodi.

Novi Sad, 5. jul 2016. godine