Читај ми

ХОР ИЗ СТОКХОЛМА У ПОСЕТИ ГРАДУ

Помоћник градоначелника Новог Сада Вања Вученовић примио је хор НиоДе 2013 из Стокхолма, којем је Град Нови Сад помогао у организацији концерта "Музика - мост пријатељства". Овим се наставља традиција посета стокхолмских хорова Новом Саду, која траје од 1988. године.

- Добри међународни односи често започињу културном разменом. Музика је уметничка форма коју сви разумемо, без обзира на језик којим говоримо, верску или националну припадност. Концертом који ће бити одржан у суботу градимо мост пријатељства између наших народа- изјавио је помоћник градоначелника Вања Вученовић и додао - Уверен сам да ће Новосађани показати велику заинтересованост за концерт, који представља добру основу за продубљивање сарадње између Новог Сада и Стокхолма.

Хор НиоДе 2013 наступиће на концерту "Музика - мост пријатељства", који ће одржати у суботу, 20. априла, са почетком у 19.00 часова у холу Владе АП Војводине. На концерту ће наступити и хор Музичке школе Исидор Бајић "Бајићеви славуји", као и оркестар гитара "Креативни М кутак".

Нови Сад, 18. април 2013. године