Читај ми

Измена траса линија 4, 7а, 7б, 11а, 11б

 

У суботу, 27. августа 2016. године, у периоду од 07:00 до 19:00 часова доћи ће до привремене измене траса линија 4, 7а, 7б, 11а, 11б.
У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве (број: IV-34-2603/16) одређена је привремена измена трасе аутобуских линија због радова на асфалтирању коловоза након реконструкције топловода у Шекспировој улици и Улици Народног фронта:
ЛИНИЈА БРОЈ 4
У смеру ка Лиману аутобуси неће скретати у Фрушкогорску улицу, већ ће настављати кретање Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а затим кроз Балзакову и Улицу Народног фронта, одакле ће настављати редовном трасом. У супротном смеру користиће се исти део измењене трасе.
ЛИНИЈА БРОЈ 7а
Уместо делом Улице Народног фронта аутобуси ће саобраћати Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а затим ће настављати Балзаковом улицом и Улицом Народног фронта, одакле ће се уклључивати на редовну трасу.
ЛИНИЈА БРОЈ 7б
Из Улице Народног фронта аутобуси ће скретати у Балзакову улицу, а затим ће настављати Булеваром цара Лазара до Булевара ослобођења, одакле ће се укључивати на редовну трасу.
ЛИНИЈА БРОЈ 11а
Из Улице Народног фронта аутобуси ће скретати у Балзакову улицу, а затим ће настављати Булеваром цара Лазара, одакле ће се укључивати на редовну трасу.

ЛИНИЈА БРОЈ 11б
Аутобуси неће скретати у Фрушкогорску улицу, већ ће настављати кретање Булеваром цара Лазара до Балзакове улице, а затим ће настављати Балзаковом улицом и Улицом Народног фронта, одакле ће се укључивати на редовну трасу.

На измењеном делу трасе линија број 4, 7а, 7б, 11а и 11б користиће се постојећа стајалишта других линија, те ће бити постављен пар привремених стајалишта у Балзаковој улици (у близини Булевара цара Лазара и близини Улице Народног фронта).