Читај ми

ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

 

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције обавештава јавност да ће, због наставка радова на изградњи фекалне канализације са црпном станицом у насељу Боцке у Сремској Каменици, од понедељка, 8. маја, доћи до привремене измене режима саобраћаја на деоници државног пута Нови Сад-Беочин, која ће бити на снази до завршетка радова.

По решењу Министарства грађевине, саобраћаја и инфраструктуре, биће затворена десна саобраћајна трака (гледано из правца Новог Сада), у дужини од око 200м, од пруге до скретања за насеље Боцке. Како не би дошло до потпуне обуставе саобраћаја на овој деоници, примењиваће се наизменично пропуштање возила, што ће бити регулисано светлосном сигнализацијом, односно семафором. Да би се смањиле гужве у саобраћају, привремено ће бити укинуто и аутобуско стајалиште код скретања за насеље Боцке.

Овом приликом апелујемо на све возаче да додатно повећају опрезност и своју вожњу прилагоде новим условима одвијања саобраћаја, поштујући постављену саобраћајну сигнализацију.

Нови Сад, 5. мај 2017. године