Читај ми

ГРАДОНАЧЕЛНИК ОБИШАО ДЕЖУРНЕ СЛУЖБЕ У НОЋИ ДОЧЕКА НОВЕ ГОДИНЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је Ватрогасну јединицу и Полицијску станицу и пожелео срећну Нову годину дежурним екипама које брину о безбедности свих грађана.

Градоначелник Вучевић је у Ватрогасној бригади истакао да је ту како би пружио подршку запосленима који током новогодишњих празника раде појачаним интензитетом у циљу очувања опште безбедности. Након тога градоначелник је обишао и полицајце у објекту дежурног оперативног центра у Улици Пап Павла и том приликом им се захвалило на савесном и пожртвованом раду .

- Мени је част али и дужност да обиђем људе који воде рачуна о безбедности Новосађана и свих гостију који су дошли у Нови Сад. Они су данас ангажовани и брину да све протекне у реду, док већина људи одмара и проводи празнике онако како и треба, и можемо само да им захвалимо на томе. Користим прилику да се захвалим Министарству унутршњих послова- Полицијској управи у Новом Саду на доброј сарадњи у 2016. години, у жељи да буде још боља у 2017. Најважније нам је да ова новогодишња ноћ у нашем граду протекне мирно и позивам све грађане да дођу на Трг да се провеселимо и заједно дочекамо Нову годину - истакао је градоначелник Милош Вучевић.

Током обиласка градоначелнику је саопштено да је стање у граду редовно, да има довољно људи који су на својим радним задацима, и да све тече у најбољем реду.

Нови Сад, 1. јануар 2017. године