Читај ми

ДВА НОВА СЕМАФОРА У НОВОМ САДУ

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције обавештава јавност да ће у наредних неколико дана, у зависности од временских прилика, почети радови на изградњи два нова семафора у Улици Новосадског сајма и то на раскрсници са улицом Мичуриновом и на раскрсници са улицом Боре Продановића.
Оправдана потреба за семафоризовањем ове две раскрснице огледа се у подизању нивоа безбедности у саобраћају, пре свега безбедности пешака и бициклиста, чији су токови на овим локацијама веома интензивни, с обзиром на то да се у непосредној близини налази школа, хотел и сајам.
Укупна вредност ове инвестиције износи 13,5 милиона динара, извођач радова је „Инвест-инжењеринг“ из Новог Сада, а рок за завршетак је 120 календарских дана.
Због радова на изградњи семафора уведена је привремена измена режима саобраћаја у Улици Новосадског сајма, која је на снази од 04. новембра 2019. године до 03. марта 2020. године. Током извођења радова саобраћај неће бити у прекиду и у сваком тренутку ће бити проходна једна саобраћајна трака по смеру.
Овом приликом апелујемо на возаче да, када радови почну, додатно повећају опрезност на овом путном правцу и обрате пажњу на постављену саобраћајну сигнализацију.

Нови Сад, 8. новембар 2019. године