Читај ми

ДРУГИ САЈАМ ОБНОВЉИВИХ ИЗВОРА ЕНЕРГИЈЕ У НОВОМ САДУ

Други Међународни сајам обновљивих извора енергије SOLAR-THERM-BIOMASA 2013 биће одржан на Новосадском сајму од 10. до 12. априла 2013. године, у организацији предузећа ICM International из Београда и уз подршку Града Новог Сада.

На специјализованом сајму представиће се 40 предузећа односно 28 домаћих и 12 иностраних излагача и 60 заступних брендова из 11 земаља, између осталих из Србије, Словеније, Аустрије, Немачке, Кине, Новог Зеланда, Хрватске и других држава. Сајам ће отворити Амбасадор Републике Словеније у Србији, његова екс. господин Франц Бут.

Сајам SOLAR-THERM-BIOMASA 2013 је замишљен као место динамичне размене идеја и информација и идентификовања пословних могућности, с циљем умрежавања и партнерства између компанија у индустрији обновљивих извора енергије на локалном, регионалном и међународном нивоу, као и презентовање грађанима Србије могућности енергетских и финансијских уштеда коришћењем обновљивих извора енергије.
Током трајања сајма посетиоци ће моћи да присуствују пословним сусретима у оквиру B2B састанка, као и низу предавања на тему обновљивих извора енергије и енергетске ефикасности, а у четвртак, 11. априла, биће одржана панел дискусија „Од великог потенцијала до реализације у области ОИЕ и ЕЕ“, на коме ће бити речи о потенцијалу Србије у области обновљивих извора енергије.

Први Међународни сајам обновљивих извора енергије SOLAR-THERM 2012 одржан је прошле године. Удео стручних посетилаца ове манифестације био је чак 95 %, од чега су око 40% били посетоци који у својим компанијама имају руководећа места, са правом уговарања и доношења одлука о инвестицијама.

Нови Сад, 5. април 2013. године