Читај ми

ЧЛАН ГРАДСКОГ ВЕЋА ЗА ОБРАЗОВАЊЕ ОБИШАО ШКОЛУ "МИЛАН ПЕТРОВИЋ"

У оквиру обиласка школа у Новом Саду, члан Градског већа за образовање Милан Ђукић посетио је Школу за основно и средње образовање "Милан Петровић" у Новом Саду, чија је мисија континуирана едукација и рехабилитација деце са сметњама у развоју и особа са инвалидитетом, од рођења до укључивања у друштвену заједницу.

Сврха посете била је размена идеја, сугестија и планова за развој те установе као и побољшање услова рада запослених стручњака. Директор ШОСО "Милан Петровић" мр Славица Марковић пренела је утиске о досадашњој сарадњи Школе и Града, захваливши се на помоћи и подршци.

Члан Градског већа за образовање посетио је Едукативни капм на Ченеју где се за ученике ШОСО Милан Петровић изводе практична настава, тренинг вештина за живот, као и инклузивни програми. У обиласку објекта на Ченеју, директор Средње школе истакла је да је новина од протекле године радна јединица за производњу печурака и да је одржан први модуларни програм преквалификације и доквалификације за ОСИ.

Током досадашњег обиласка школских установа у Новом Саду, члан Градског већа за образовање Милан Ђукић, обишао је и Основну школу "Ђорђе Натошевић", као и Основну школу " Људовит Штур" у Кисачу.

Нови Сад, 6. октобар 2009. године