"ARENA CINEPLEX" - ИЗДАЈА (HAYWIRE)

Од 26. јануара у Areni Cineplex нас очекује нови шпијунски трилер “Издаја“.
У филму оскаровца Стивена Содерберга (“Путеви дроге“, “Играј своју игру“), специјална тајна агенткиња, одметнуће се кад открије да је неколицина људи којима је веровала преварила и угрозила њу и све оно што је њој вредно.

Малори Кејн (Ђина Карано) је врхунски обучени оперативац која ради за владиног тајног предузимача у најмрачнијим, најопаснијим деловима света. Пошто је успешно ослободила кинеског новинара који је био талац у Барселони, откриће да је човек убијен и да сви докази показују да је она главни осумњичени. Изненада ће постати мета највештијих плаћених убица који знају сваки њен трик и схватиће да је неко издао. Али ко? И зашто?

Далеко од куће, у бегу, Малори ће извести серију опасних маневара како би локални СWАТ тим послала на погрешан траг, али ће схватити да њу прати много опаснија организација. Прелазећи бројне интернационалне границе, она ће умаћи моћној мрежи представника закона и приватних оперативаца све док јој не остане само пар опција. Малори ће све више постајати очајна у намери да спере љагу са свог имена и да разоткрије правог издајицу. Због тога ће искористити свој војни тренинг да осмисли генијалну, али опасну замку. Али кад ситуација измакне контроли, Малори ће схватити да ће бити убијена за трен ока уколико не нађе начин да насамари свог немилосрдног противника.

Улоге: Ђина Карано, Антонио Бандерас