Читај ми

ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА ПРИМИО ОДБОЈКАШЕ ИЗ ГРАЧАНИЦЕ

Заменик градоначелника Новог Сада Милан Ђурић примио је данас, у Градској кући делегацију Општине Грачаница и екипу Одбојкашког клуба „Партизан“ из Липљана, учеснике првог меморијалног турнира у одбојци „Александар Пантић и Владимир Шишка“ који је овог викенда одржан у Новом Саду.

Том приликом, заменик градоначелника изразио је задовољство због одржавања турнира који је посвећен спортским радницима које Нови Сад никада неће заборавити.

- Пуно нам је срце што је Турнир окупио одбојкашке екипе из целе Србије, и посебно драге госте, одбојкаше „Партизана“ из Липљана. Овакви сусрети су повод да се видимо, да разговарамо и да учврстимо нашу досадашњу добру сарадњу. Заједно, уједињени око правих вредности, наставићемо да се залажемо за бољи живот свих нас и генерација које долазе - изјавио је Милан Ђурић и позвао госте да поново дођу у Нови Сад.

У име присутних представницима Града на пријему се захвалио директор администрације у Општини Грачаница Игор Аритоновић.

- Велика је част и задовољство бити данас овде и имати прилику да вам се захвалимо на хуманости, солидарности, пријатељству и подршци. Ми смо сведоци тога да дела говоре и да остају, јер захваљујући вашој подршци, ми на Косову и Метохији можемо да останемо и опстанемо- нагласио је Аритоновић.

Нови Сад, 26. септембар 2022. годинe