Читај ми

СВЕЧАНА ЦЕРЕМОНИЈА ПРЕДАЈЕ ТИТУЛЕ ОМЛАДИНСКЕ ПРЕСТОНИЦЕ ЕВРОПЕ ПЕТАК 13. ДЕЦЕМБАР 2019. ГОДИНЕ

Дијалог са премијерком
Зграда Ректората, 16.45 часова.

Акредитације: подизање акредитација биће могуће од 16.00 до 16.45 часова на самом улазу у зграду Ректората. Ове акредитације важе и за улазак у Српско народно позориште.

Снимање и изјаве: на самом Дијалогу несметано можете снимати све делове разговора и Дијалога. Изјаве младих учесника Дијалога, слободно можете узети пре почетка догађаја. На самом догађају обезбеђена је дистрибуција звука за медије, уколико желите да снимите делове Дијалога. Изјаве за медије биће могуће у Српском народном позоришту, на самој свечаној Церемонији предаје титуле

Свечана Церемонија предаје титуле Омладинске престонице Европе
Српско народно позориште, 18.45 часова.

Акредитације: подизање акредитација биће могуће од 17.00 до 18.45 часова на службеном улазу (улаз код паркинг гараже) Српског народног позоришта. Уколико сте акредитацију већ преузели у Ректорату, слободно се одмах можете упутити на главни улаз и ка сцени Јован Ђорђевић.

Снимање и изјаве: током Свечане церемоније предаје титуле, за медије су обезбеђена последња три реда. У последњем реду се налазе две дистрибуције звука, које слободно можете користити током трајања Церемоније.

Пре почетка Церемоније, за све фотографе и сниматеље, организовано ћемо обезбедити 5 минута на сцени, како бисте имали прилику да снимите премијерку и протоколарни ред, након чега се враћамо на места предвиђена за медије како би Церемонија могла да почне.

Изјаве за медије су након Церемоније предаје титуле у 20.00 часова.

Изјаве ће дати: Ана Брнабић, премијерка Републике Србије, Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада, Карина Аутенгрубен, председница Европског Омладинског Форума, Вукашин Гроздановић, координатор ОПЕНС 2019.

Важна напомена: очекује се велика гужва на самом улазу, па вас молимо да дођете што раније како бисте се сместили и добили све потребне материјале и информације.

Нови Сад, 13. децембар 2019. године