Читај ми

ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Због извођења радова на реконструкцији вреловода, одређује се привремена измена режима саобраћаја у улицама: Футошка , Николе Тесле и Ђорђа Бешлина у Новом Саду.

Измена режима саобраћаја ће се обављати у три фазе.

Током прве фазе радова одређује се привремена измена режима саобраћаја у Футошкој улици, од Улице Николе Тесле до Улице Бранислава Нушића, у Новом Саду, а саобраћај ће бити обустављен у левој коловозној траци. За време трајања радова, саобраћај ће се одвијати двосмерно у десној коловозној траци, у смеру ка Булевару ослобођења.

Током друге фазе радова одређује се привремена измена режима саобраћаја у Футошкој улици, тако да се саобраћај обуставља у десној коловозној траци, у зони раскрснице Футошке улице и Улице Браће Рибникар у Новом Саду. За време трајања ове фазе радова, саобраћај ће се одвијати двосмерно у левој коловозној траци, у смеру ка Булевару ослобођења.

Током треће фазе радова привремена забрана одвијања саобраћаја важиће за Улицу Николе Тесле, од раскрснице са Футошком улицом до кућног броја 8, као и за Улицу Ђорђа Бешлина и то од раскрснице са Улицом Николе Тесле до кућног броја 18.

Привремена измена режима саобраћаја за прву фазу важи у периоду од 12. јуна 2023. до 17. јула 2023. године, за другу фазу у периоду од 06. јула 2023. до 20. јула 2023. године и за трећу фазу у периоду од 11. јула 2023. до 10. августа 2023. године.

Нови Сад, 9. јун 2023. године