Читај ми

ПРИЈЕМ ЗА УЧЕСНИКЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ БЕЗБЕДНИХ ЗАЈЕДНИЦА

 

Уторак, 10. октобар 2017. године
17.00 часова
Градска кућа, Свечана сала
Трг слободе бр. 1

Заменик градоначелника Новог Сада Срђан Кружевић присуствоваће свечаном пријему у Градској кући за учеснике 23. Међународне конференције безбедних заједница која се од 10. до 12. октобра одржава у Новом Саду у организацији Националног центра за превенцију повреда и промоцију безбедности из Новог Сада.

Главна тема 23. Међународне конференције безбедних заједница „Безбедне заједнице су суштинска потреба савременог друштва“, јесте трагање за новим идејама и искуствима за решавање актуелних проблема безбедности у заједницама како би свет учинили сигурнијим и лепшим местом за живот.

Овогодишња конференција ће окупити водеће светске експерте за безбедне заједнице, истраживаче, практичаре, креаторе политика и ауторитете свих специјалности и струка који се баве промоцијом безбедности у заједници и превенцијом повреда, са циљем да се разговара и дискутује о безбедности, и да се размене информације и искуства у тој области.

Присутнима ће се том приликом, поред заменика градоначелника, обратити и председница Конференције проф. др Мирјана Миланков, као и председник Светске мреже Безбедних заједница из Стокхолма проф. Леиф Сванстром.

Нови Сад, 9. октобар 2017. године