Читај ми

ПОБЕДОМ ВОЈВОДИНE НС СЕМЕ ЗАВРШЕН ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР „МЕМОРИЈАЛ ВЕЛИКАНА“

У организацији Одбојкашког клуба „Војводина“, од 3. до 5. септембра одржан је 10. сениорски турнир посвећен легендама одбојке Жарку Петровићу и Радовану Дабићу, под називом „Меморијал великана“. Због епидемиолошке ситуације, без присуства публике у малој сали СПЦ „Војводина“ надметали су се клубови Рибница из Kраљева, Раднички из Kрагујевцa, Ниш и домаћин Војводина НС семе.

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је завршној утакмици  између Војводине НС семе и Радничког. После утакмице уприличена је церемонија затварања и додела признања најбољој екипи и најбољем играчу турнира.

- Одбојкашки клуб Војводина изнедрио је многе легенде, а међу највећима су Жарко Петровић и Радован Дабић. Веома ми је драго што се уочи сваке сезоне, њима у част организује овај турнир. То је најбољи начин да их се сетимо и да им се захвалимо за све што су учинили, како за свој клуб, тако и за Нови Сад - рекао је Огњен Цвјетићанин.

Према речима организатора, чињеница да на овогодишњем турниру, због епидемиолошке ситуације, по први пут нису учествовале екипе из иностранства, није утицала на квалитет турнира будући да су на њему, осим домаћина Војводине, актуелног српског шампиона, учествовале и домаће екипе које у новој сезони претендују на висок пласман.

Нови Сад, 5. септембар 2020. године