Читај ми

ОТВОРЕНО НОВО ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У БУКОВЦУ

Специјални саветник градоначелника Новог Сада Мирослав Паровић и директор ЈКП „Лисје“ Стојан Иванишевић свечано су отворили ново дечје игралиште, изграђено у Буковцу код фудбалског терена у Карађорђевој улици.

- Велика ми је част и задовољство што данас присуствујемо отварању дечјег игралишта. Ово је инвестиција -  не толико велика у новцу, колико је немерљива у свим оним другим вредностима које са собом носи. Посебно ми је драго што је ново игралиште за децу изграђено баш у Буковцу,  приградском насељу у којем је наталитет међу највећим у нашем граду - рекао је Паровић и додао да ће Град увек настојати да улаже у праве вредности - у децу и породицу.

Директор ЈКП „Лисје“ Стојан Иванишевић рекао је да је то предузеће изградило дечје игралиште у Буковцу улагањем од око пола милиона динара и да ће наставити да их гради тамо где се укаже потреба за новим просторима за игру.

- Мноштво деце, која се већ данас играју на овом игралишту, показује колико је било неопходно да се изгради ново игралиште за децу из Буковца. Трудили смо се да га направимо са што више реквизита и да га употпунимо различитим садржајима, како би деца могла да уживају у свим његовим благодетима и више времена проводе напољу у игри.

Нови Сад, 2. новембар 2012. године