Читај ми

ОТВОРЕН ''GOLF CITY'' ЦЕНТАР НА СПЕНС-У

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин присуствовао је отварању ''Golf city'' центра на СПЕНС-у, а тај пројекат реализовала је Голф асоцијација Војводине.

Реч је о јединственом спортском и туристичком комплексу у Србији чија је мисија промоција голфа, организација школе голфа, рекреације, активног одмора који развија етику, истински спортски дух и здрав живот.

- Нови Сад је град који из све снаге подржава спорт и спортисте, и веома нам је драго када се шири мрежа спортских центара, а посебно када је реч о голфу, најмасовнијем индивидуалном спорту. Град организује и Сајам спорта, који је јуче отворен, а ове године на тој приредби пажња ће бити посвећена и голфу, јер нам је циљ да промовишемо што више спортских дисциплина. Golf city центар на нашем СПЕНС-у биће идеално место за бављење овом дисциплином, али и за дружење, тим билдинг, промоције и друге пословне догађаје, што може само да користи Новом Саду. Верујем да ће ово место бити атрактивно и за бројне госте нашег града с обзиром на све што може да понуди – истакао је Огњен Цвјетићанин.

Како се чуло приликом отварања ''Golf city'' центра то ће бити савршено место за организацију занимљивих и атрактивних догађаја, турнира, корпоративних окупљања и слично, међутим концепт такође садржи све елементе голфа и у њему могу да вежбају почетници.

Голф игралиште има следећа вежбалишта: “Driving range”  9 позиција, “Putting green” sa 9 рупа, за вежбање кратких одараца на рупу, “Sand bunker” – пешчана препрека, за вежбање игре из песка, “Putting course” мини голф терен са девет поља,  за такмичење и вежбање кратких удараца на рупу.

Нови Сад, 6. октобар 2018. године