Читај ми

ОБИЛАЗАК РАДОВА У ОШ „ВАСА СТАЈИЋ“, МИЛЕТИЋЕВОЈ УЛИЦИ И УНИВЕРЗИТЕТСКОМ КАМПУСУ

 

Среда, 19. јул 2017. године
12.00 часова

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић заједно ће са председником Покрајинске владе Игором Мировићем и директором Управе за капитална улагања Недељком Ковачевићем обићи објекте и саобраћајнице у Новом Саду, где су у току радови на њиховој изградњи и обнови. Они ће обићи Основну школу „Васа Стајић“ у Улици Војводе Книћанина 12б, где је у току доградња два спрата, затим радове на реконструкцији Милетићеве улице, као и радове на реконструкцији саобраћајних површина у оквиру кампуса Универзитета у Новом Саду.

Део радова финансира Покрајинска влада, преко Управе за капитална улагања, а део су резултат заједничких активности АП Војводине и Града Новог Сада.

Напомена: За извештаче је организован заједнички обилазак. Полазак је планиран у 12.00 часова, испред главног улаза у зграду Покрајинске владе. На крају обиласка, у 12.50 часова, у кампусу НУ, код Факултета техничких наука, предвиђене су изјаве за медије. Зинтересовани за превоз да се пријаве телефоном на број Бироа за односе са јавношћу 487-45-27

Нови Сад, 18. јул 2017. године