Читај ми

ЈАВНО ГРАДСКО САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ ИЗМЕНА САОБРАЋАЈА – РАДОВИ У КОСОВСКОЈ УЛИЦИ

Због извођења радова на реконструкцији водовода и канализације у Косовској улици од 14.07.2011.године до 30.07.2011. године привремено се мења траса кретања аутобуса на линијама 6 , 11А и 11Б.
Аутобуси на линији 6 (Подбара – Адице) делимично ће скратити трасу кретања и то на тај начин што ће саобраћати право Београдским кејом до Данубиуса, где ће издржавати време до следећег поласка, уз напомену да ће возила Предузећа на овој линији саобраћати идентичном трасом и у супротном смеру кретања.

Аутобуси ЈГСП- а на линији 11 А (Ж. Станица – Болница – Лиман – Ж. Станица) - из Улице Марка Миљанова скретаће десно у Улицу Филипа Вишњића, а затим лево у Улицу Јаше Игњатовића, после које ће наставити да саобраћају редовном трасом кретања.

Возила на линији 11Б (Ж. Станица – Лиман – Болница – Ж. Станица) из Гундулићеве улице саобраћаће право Улицом Јаше Игњатовића до Улице Филипа Вишњића, где ће скретати десно, а затим лево, после чега настављају да саобраћају уобичајеном трасом кретања - Улицом Марка Миљанова.

Током измене трасе кретања возила на линијама 11А и 11Б биће отварена привремена стајалишта на углу улица Марка Миљанова - Филипа Вишњића и Косовске - Јаше Игњатовића