Читај ми

Отварање реконструисаног кеја

Среда 15. септембар 2010. године
17.00 часова
Кошаркашки терен код бившег Жежељевог моста

Завршетак радова на реконструкцији кеја Град Нови Сад обележиће низом активности. Програм ће почети код новоизграђеног кошаркашког терена где ће бити одржана ревијална кошаркашка утакмица у којој учествују новосадски спортисти, као и такмичење у бацању 'тројки' за све заинтересоване, а за најбоље су обезбеђене симболичне награде.

У намери да и овом приликом промовише здрав начин живота Градска управа за здравство организује улицу здравља. Наиме на делу кеја преко пута Дома војске Новосађани ће моћи да провере своје здравствено стање и да чују корисне савете стручњака.

Код споменика Породица у 17 часова почиње концерт АКУД Соња Маринковић, КУД Светозар Марковић и Српског културног друштва Железничар тако да ће сви који дођу да прошетају кејом до 20 часова моћи да уживају у доброј музици. Позивамо суграђане да у 17 часова дођу на Кеј да заједно обележимо завршетак радова на омиљеном новосадском шеталишту.

Напомена: изјава градоначелника Новог Сада Игора Павличића за медије планирана је око 17.30 часова код кошаркашког терена.

Нови Сад, 14. септембар 2010. године