Читај ми

МЕЂУНАРОДНИ VII МУЛТИДИСЦИПЛИНАРНИ КОНГРЕС „ИСХРАНА БУДУЋНОСТИ“

Субота, 7. октобар  2017. године
11.55 часова
ЈП СПЦ „Војводина“, амфитеатар
Сутјеска улица бр. 2

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствоваће међународном  мултидисциплинарном конгресу „Исхрана будућности” чији ће домаћин 7. и 8. октобра бити Нови Сад по седми пут.

Циљ овогодишњег конгреса је да подсети на важност тимског рада, јер окупља људе различитог академског образовања и на специфичан начин обрађује теме које се тичу здравијег и срећнијег начина живота. Термином „Исхрана будућности” организатори желе да скрену пажњу на то да је подједнако важно оно што човек уноси у своје тело, како се односи према њему, начин на који мисли, однос према другим људима, као и према природи.

Током оба дана конгреса биће организовано бесплатно мерење притиска, шећера у крви и липидног статуса, а предавања ће бити одржавана у амфитеатру у СПЦ „Војводина“. Током два дана конгреса биће изложено више од 80 научноистраживачких радова. Изложбени штандови које ће посетиоци бити у прилици да виде, као и попусти које могу остварити, биће у складу с концептом конгреса.

Отварање конгреса је симболично заказано за суботу у пет до дванаест, а предавања су предвиђена до 20.30 часова. Улаз за посетиоце је бесплатан, а комплетан програм конгреса може се преузети са сајта www.ishrana-budućnosti.com

Нови Сад, 6. октобар 2017. године