Čitaj mi

SVEČANO OTVORENO NOVOSADSKO BIG DEČIJE LETO

Član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar  i direktor tržnog centra BIG Eran Levi svečano su otvorili četvrto po redu Novosadsko BIG dečije leto koje će se održati od 22. juna do 29. avgusta 2014. godine, a koje organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na dar“.

- Zahvaljujući naporima posvećenih i vrednih ljudi iz Dečijeg kulturnog centra „Deci na dar“ osmišljen je bogat program, a sve to uz pomoć nekoliko desetina novosadskih institucija i organizacija. Zajedno, oni će učiniti sve da naša deca tokom letnjeg raspusta uživaju u radionicama raznih vrsta. Mališani će moći da razvijaju kako svoju kulturno-umetničku stranu, tako i onu koja se odnosi više na sportske igre i rekreaciju. Uz nezaobilazno druženje i sticanje novih poznanstava, deca različitog uzrasta kvalitetno će provesti vreme, na radost svakog roditelja. Sve to biće najmlađim Novosađanima dostupno u najvećem novosadskom Tržnom centru, kao i na raznim lokacijama u gradu, ne samo nekoliko dana, ne nekoliko nedelja, nego puna dva meseca - rekao je Svilar.

Od danas će uslediti 50 dana programskog šarenila za najmlađe na različitim lokacijama u Novom Sadu. Program ovogodišnje manifestacije obuhvata preko 250 kreativno-edukativnih, i sportsko-rekreativnih radionica za decu. Dečiji kulturni centar ,,Deci na dar“ je ovu jedinstvenu manifestaciju u našoj zemlji, organizovao zbog velike potrebe da se najmlađima kvalitetno ispuni vreme, pogotovo u periodu kada su oni oslobođeni od školskih obaveza. Svi zainetersovani građani mogu se detaljnije informisati o programu putem sajta www.novosadskodecijeleto.info

Novi Sad, 22. jun 2014. godine