Čitaj mi

REPERTOAR BIOSKOPA JADRAN

JADRAN BIOSKOP-NOVI SAD

Poštanska 5, tel. 065 44 03 454

R E P E R T O A R od 14.07. do 20.07.2011.

RIO sinhronizovano – (96 min.) 19.00

Invazija sveta: bitka za Los Anđeles-(116 min). 21.00

Cena ulaznica: 200,00 din za organizovane posete 150,00 din.

BLAGAJNA RADI: svaki dan od 18.30

Rio

Žanr: avantura, komedija, sinhronizovano na srpski
Trajanje: 96 min.
Premisa: Od autora filmova "Ledeno doba"
Glavne uloge u sinhronizaciji:Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Jelena Petrović, Bojan Žirović, Anja Radovanović, Nikola Todorović, Mihajlo Gajić, Luna Lu, Ivan Ivanović, Marko Marković, Milan Antonić, Milan Tubić, Marko Andrejević
Režija sinhronizacije:Dragan Vujić Vujke
Glavne uloge u originalu:En Hatavej Džordž Lopez Džesi Ajzenberg Džejmi Foks, Lesli Man, Keli Kiton
Scenario:Don Rimer Karlos Saldanja
Režija:Karlos Saldanja

SINOPSIS
Priča ove komične avanture za decu i odrasle dešava se u jednom od najegzotičnijih gradova na svetu, Rio de Žaneiru, domu karnevala, dugačkih plaža i sambe. Plavko, retki plavi ara papagaj, živi u malom gradu u Americi misleći da je poslednji pripadnik svoje vrste. On čak ne ume ni da leti. Jednoga dana, međutim, pojavljuje se brazilski naučnik s vestima da u Riju živi još jedna plava ara, ženka Biserka. Plavko i njegova vlasnica Linda odlučuju da nakratko napuste svoj udobni život i krenu na uzbudljivo putovanje u Rio. Tamo će ih sačekati krijumčari retkih ptica, koji će uz pomoć zlog makao papagaja Najdžela kidnapovati Plavka i Biserku, želeći da ih prodaju. Plavko ipak uspeva da pobegne uz pomoć hrabre i vešte Biserke, dve ptice mangupa s ulice, Pedra i Nika, kao i brbljivog i brižnog tukana Rafaela. Uz pomoć novih prijatelja koje je stekao Plavko će smoći hrabrosti da nauči da leti i uspeti da se vrati svojoj vlasnici, Lindi, najboljoj prijateljici koju je jedna ptica ikada imala.

Invazija sveta:bitka Los Anđeles/Battle: Los Angeles(2011)

Žanr: akcija, naučna fantastika, triler
Trajanje: 116 min.
Glavne uloge: Aron Ekhart Mišel Rodrigez Bridžet Mojnahan, Ne-Jo Majkl Penja
Scenario: Kristofer Bertolini
Režija: Džonatan Libezman

SINOPSIS
Godinama su dokumentovani slučajevi da su širom sveta primećeni NLO: Buenos Ajres, Seul, Francuska, Nemačka i Kina. Ali 2011. godine, ono što su nekada bila samo priviđenja postaje užasavajuća realnost kada Zemlju napadnu nepoznate sile. Dok ljudi gledaju kako padaju najveći gradovi sveta, Los Anđeles postaje poslednje uporište čovečanstva u bici koju niko nije očekivao. Na mornaričkom naredniku (Aron Ekhart) i njegovom novom vodu je da povuku liniju u pesku i suprotstave se neprijatelju s kakvim se nikada ranije nisu susreli.