Čitaj mi

IZMENE TRASA LINIJA 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64, 69 U PETROVARADINU

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 menjaju trase kretanja od 17. oktobra do završetka radova na rekonstrukciji Preradovićeve ulice u Petrovaradinu. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, saobraćaj na pomenutim linijama odvijaće se na sledeći način:

• LINIJE 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64
Smer ka Petrovaradinu: Od raskrsnice na Bulevaru Mihajla Pupina autobusi će skretati levo na Trg neznanog junaka, zatim levo na Beogradski kej (privremeno stajalište linija 6 i 11a), levo u Ulicu Marka Milјanova, desno pored Kvantaške pijace izaći će na Žeželјev most, zatim će saobraćati Relјkovićevom ulicom (privremeno stajalište), odakle će levim skretanjem doći do Preradovićeve ulice i nastaviti redovnom trasom.
Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice Preradovićeve i Relјkovićeve ulice autobusi skreću levo u Relјkovićevu (privremeno stajalište), saobraćaju preko Žeželјevog mosta, desno na Beogradski kej, desno do Trga neznanog junaka, zatim desno do Bulevara Mihajla Pupina i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste privremena stajališta u Petrovaradinu, nakon raskrsnice ulica Relјkovićeva i Šeniona, te u smeru ka Petrovaradinu stajalište na Beogradskom keju (linije 6 i 11a).

• LINIJA 69 
Smer iz Novog Sada: Sa Varadinskog mosta autobusi skreću desno (privremeno stajalište), saobraćaju Kameničkim putem do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.
Smer iz mesta: Od Ulice Dunavske divizije autobusi saobraćaju pravo Kameničkim putem, levo (privremeno stajalište) ispod Varadinskog mosta, desno Varadinskim mostom i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.
Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste privremena stajališta u Petrovaradinu, nakon i pre Varadinskog mosta.