Читај ми

ГРАД ПЕЧУЈ ПОЗИВА НОВОСАДСКЕ ПРИВРЕДНИКЕ НА ПОСЛОВНИ СКУП

Печуј, град побратим Новог Сада, домаћин је пословног скупа за умрежавање ''Open4Business'', као и пратеће конференције коју заједно организује са Печујско-барањском привредном комором и Европском мрежом предузетништва (Enterprise Europe Network) од 19. до 21. септембра у том граду. Учесници скупа су компаније и привредне асоцијације из Мађарске, Хрватске, Румуније, Словеније, Словачке, Чешке, Србије и других европских земаља.

- С обзиром на то да је реч о нашем граду побратиму и о догађају који може бити користан привредним субјектима који су заинтересовани за међународну сарадњу, желим овим путем да позовем новосадска предузећа да се пријаве на овај пословни скуп, све у циљу унапређивања привредне сарадње наша два града – истакао је шеф Канцеларије за локални економски развој Града Новог Сада мр Горан Сечујски.

Пословни скуп ''Open4Business'' представља прилику за представнике компанија и кластера из Европе да се упознају са актуелностима, искуствима и најбољим примерима из праксе, као и иновативним пројектима у области машинске индустрије, производње специјализованих делова и компоненти, заштите животне средине, пољопривреде и прехрамбене индустрије, информационо-комуникационих технологија, истраживања и развоја.

Учешће на конференцији је бесплатно, а заинтересовани привредни субјекти више информација о том догађају, начину и роковима пријављивања могу пронаћи на интернет сајту open4business.talkb2b.net

Нови Сад, 4. август 2016. године