РЕПЕРТОАР БИОСКОПА ЈАДРАН

ЈАДРАН БИОСКОП-НОВИ САД

Поштанска 5, тел. 065 44 03 454

Р Е П Е Р Т О А Р од 14.07. до 20.07.2011.

РИО синхронизовано – (96 мин.) 19.00

Инвазија света: битка за Лос Анђелес- (116 мин) 21.00

Цена улазница: 200,00 дин. за организоване посете 150,00 дин.

БЛАГАЈНА РАДИ: сваки дан од 18.30

Рио

Жанр: авантура, комедија, синхронизовано на српски
Трајање: 96 мин.
Премиса: Од аутора филмова "Ледено доба"
Главне улоге у синхронизацији:Драган Мићановић, Ана Софреновић, Марко Живић, Јелена Петровић, Бојан Жировић, Ања Радовановић, Никола Тодоровић, Михајло Гајић, Луна Лу, Иван Ивановић, Марко Марковић, Милан Антонић, Милан Тубић, Марко Андрејевић
Режија синхронизације:Драган Вујић Вујке
Главне улоге у оригиналу:Ен Хатавеј Џорџ Лопез Џеси Ајзенберг Џејми Фокс, Лесли Ман, Кели Китон
Сценарио:Дон Ример Карлос Салдања
Режија:Карлос Салдања

СИНОПСИС
Прича ове комичне авантуре за децу и одрасле дешава се у једном од најегзотичнијих градова на свету, Рио де Жанеиру, дому карневала, дугачких плажа и самбе. Плавко, ретки плави ара папагај, живи у малом граду у Америци мислећи да је последњи припадник своје врсте. Он чак не уме ни да лети. Једнога дана, међутим, појављује се бразилски научник с вестима да у Рију живи још једна плава ара, женка Бисерка. Плавко и његова власница Линда одлучују да накратко напусте свој удобни живот и крену на узбудљиво путовање у Рио. Тамо ће их сачекати кријумчари ретких птица, који ће уз помоћ злог макао папагаја Најџела киднаповати Плавка и Бисерку, желећи да их продају. Плавко ипак успева да побегне уз помоћ храбре и веште Бисерке, две птице мангупа с улице, Педра и Ника, као и брбљивог и брижног тукана Рафаела. Уз помоћ нових пријатеља које је стекао Плавко ће смоћи храбрости да научи да лети и успети да се врати својој власници, Линди, најбољој пријатељици коју је једна птица икада имала.

Инвазија света:битка Лос Анђелес/Battle: Los Angeles(2011)

Жанр: акција, научна фантастика, трилер
Трајање: 116 мин.
Главне улоге: Арон Екхарт Мишел Родригез Бриџет Мојнахан, Не-Јо Мајкл Пења
Сценарио: Кристофер Бертолини
Режија: Џонатан Либезман

СИНОПСИС
Годинама су документовани случајеви да су широм света примећени НЛО: Буенос Ајрес, Сеул, Француска, Немачка и Кина. Али 2011. године, оно што су некада била само привиђења постаје ужасавајућа реалност када Земљу нападну непознате силе. Док људи гледају како падају највећи градови света, Лос Анђелес постаје последње упориште човечанства у бици коју нико није очекивао. На морнаричком нареднику (Арон Екхарт) и његовом новом воду је да повуку линију у песку и супротставе се непријатељу с каквим се никада раније нису сусрели.