НА ЗАХТЕВ ГРАЂАНА КЛИСЕ ИЗМЕЊЕНА ТРАСА АУТОБУСКЕ ЛИНИЈЕ БРОЈ 5

Заменик градоначелника Новог Сада Борко Илић и директор ЈГСП "Нови Сад" Милан Балаћ присуствовали су конференцији за новинаре на којој се говорило о пуштању у саобраћај нове трасе аутобуске линије број 5, као и о другим актуелним питањима у вези са тим градским предузећем.

- Град и ЈГСП "Нови Сад" ће изаћи у сусрет захтевима грађанима Клисе и омогућити да линија број 5 пролази кроз центар, поред Футошке пијаце и завршава на Железничкој станици - изјавио је Борко Илић и додао - И у наредном периоду, када год то буде могуће Град ће посредством Градске управе за саобраћај и путеве, а у сарадњи са Градским саобраћајним предузећем деловати тако да превоз буде доступнији онима који га плаћају, да станице буду ближе и да путници који иду са једног краја града на други не морају често да мењају аутобусе.

Према речима директора ЈГСП "Нови Сад" Милана Балаћа, стручне службе овог предузећа последњих месец дана пратиле су стање на линијама градског и приградског саобраћаја.

- Установљена је потреба за изменом трасе на линији број 5, како би се обезбедио адекватнији и квалитетнији превоз корисницима услуга. Ова аутобуска линија ће од 13. јануара кретати са Темеринског пута, кроз улице Темеринску, Јована Суботића, Успенску, Јеврејску, Булевар ослобођења до терминала на Железничкој станици – рекао је Балаћ.

Нови Сад, 28. децембар 2012. године